Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 19.1-17

Bonden kör hem hö
vad finns i ladugården
inte kor - hästar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-19 06:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tråkigt tycker jag och min vän Arla Karlsson - Tjuren Ferdinands mamma.
2017-01-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja det är inte som förr! Fin haiku om dagens verklighet.
2017-01-19

    ej medlem längre
Är det ardenner?
2017-01-19

  Anya VIP
Jaa nu för tiden är det hästar som gäller...tänker husdjur eller travhästar. Tänker på politikerna som nu pratar om att Sverige måste producera mer mat...att vi är så beroende av utlandet gällande mat. Är det någon som vill bli bonde idag?
2017-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haku om förändring!
Hästar är lönsammare än kor.
2017-01-19

  RitaBrunner
Kossorna har blivit en bristvara!
Bra haiku!
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP