Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge jag inte läser, finns det kvar.


Bygger fort av olästa böcker.
Låter dem bli väggar,
trivs utan fönster.

Kurar ihop mig.
Hör bladen rassla i vinden.

Tänker att en dag ska jag läsa.
En dag ska jag skriva.

Låter mig inte stressas av allt det ogjorda.
Så länge jag inte läser, finns det kvar.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-19 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol