Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstod aldrig vinets innebörd.

Vinet med dess röda färg,
smekte din kropp.
Du kunde inte förstå
dess innebörd,
du kände enbart dess
smak.
Fördunklad av vinets
förmåga till förvridning,
du trodde att det var vin
som flödade kring din kropp.
Alkoholen som flimrade framför
dina ögon, som gjorde
dig illamående.
Så du hade fel.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-20 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight