Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 21.1-17

Framgångsrik början
men sen blir januari
brutna löftens tid




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-21 10:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra belyst!
2017-01-25

    ej medlem längre
Klart och koncist konstaterande
2017-01-23

  Anya VIP
Joo dessa nyårslöften. Det är alltid samma sak på Friskis...massor med folk i januari. Sedan tunnas det ut och i maj är vi samma gamla vanliga tjejer och killar.

Mitt löfte är alltid samma, att vara snäll mot mig själv. Jag lyckas ibland.

Bra text som väcker tankar.
2017-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Väl fångat om löften som som inte kan hållas!
2017-01-22

    ej medlem längre
Jag brukar ha som nyårslöfte att jag aldrig skall ha ett,någonsin!
2017-01-21

  RitaBrunner
Året kunde ha börjat bättre! :(
2017-01-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så sant! Sista raden är klockren! Det finns många brutna löften efter årets början!
2017-01-21

  Njord
Ja jag hörde om det på radio, en psykolog som uttalade sig. Men tycker nog din haiku ger bättre klarhet!

2017-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP