Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppmärksamhet kan det råda olika uppfattningar om och exempelvis Rakel kan ha en högst egen version av just det. Sensationellt nog tycker hon om att besöka gallerier och museer och där brukar det ju vara byst. Hon gör det anonymt.


Också ett sätt att behandla saken





Rakel säger sig vara känslig för kritik.
Om du vill kasta rosor
i hennes väg
är det helt okej,
bara du väntar tills hon har gått förbi.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-22 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP