Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har lika dyssig anknytning min baby å jag


När du kokar över är jag olja
När jag kokar över är du lock
När dina hästar skenar är jag cowboy
med kastlassot anknutet i sadelgjord
När mina skenar är du manege,
-sågspånen ryker runt runt
i cirkus tusen ljusår
Men när vi båda lugnat ner oss
får vi ro i vårt traumahav




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-23 08:47



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Allvarlig saga. Ögat som ser och står stadigt med andra ögat utanför situationen. Och kärlek så fin klarar av det hjärnan ej kan räkna ut.
2017-01-24

  alicja lappalainen VIP
kärleksfull..
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP