Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lediga dagar

Plötsligt lösgjorde sig dagarna,
öppnade sig som en väntande dal
av horisont med en omgivande mur
av tysta träd, tätt stående, beskyddande
från allt ont, med grenar som inte släppte
taget utan höll varandra ömsint och bestämt
medan dagarna tog plats, bredde ut sig i solen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-23 15:27



Bookmark and Share


    Lars J
Vackert beskrivande dikt, tycker om!
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta