Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 25.1-17

Simlektion
flickan i hijab
tittar på




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-25 06:33



Bookmark and Share


  Ann V Åhsberg VIP
Stackars dessa kvinnor. Mycket bra haiku!
2017-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Det håller på att ändras, det fler och fler simhallar som har speciella tider för muslimska flickor och kvinnor!
2017-01-25

    Dan Myrbeck
Nutiden fint fångat!
2017-01-25

  Anya VIP
Så tråkigt. På få rader får du det att kännas. Skickligt.
2017-01-25

    ej medlem längre
... och längtar
2017-01-25

  Njord
JA fy så synd att hon inte får lära sig simma.
Bra reflektion!
2017-01-25

    ej medlem längre
Fint Gunnel!
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP