Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo

Fasaden är putsad,
skorna knutna, ryggen
står redo i hallen i väntan
på dagen att öppna sin dörr
och låta det gömda vecklas ut
till en ljustålig, fullfjädrad kropp




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-26 07:35



Bookmark and Share


  i af apa
spännande!
2017-02-01

    ej medlem längre
härligt rytmiserat/skaldat! tack. applåd, sa jag det:) applåd!
2017-01-26

  Yrre VIP
Denna berör mig, bra!
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta