Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaks ömfot

 

mitt pansarhjärta sprack
ut forsade år av tillbakahållna tårar
och det gör så ont för jag vet att du är vägen
sista labyrinten
innan stjärnorna får plats i mina sorgsna ögon
och humlor huserar inom,
blåser förstånd i min ande
så snälla ömfot kom tillbaks
förlåt
jag lovar att vara lyhörd
aldrig mer diktera

jag ska bara dikta

för dig
vill min eld varsamt värma alla väggar
dansa mjukt mellan tanke och uttryck
samtidigt så okuvligt
slicka taket med mina flammor
få det att brinna
gnistra lika självklart
som om
det vore ett obegränsat himlavalv




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-01-30 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar dikt
2017-04-19

  Lars Hedlin
Oerhört stark och öm i berörings toner..kram
2017-02-02

    Dan Myrbeck
Ett sådant löfte kan vara svårt
att hålla...
2017-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En bön om förlåtelse för ha gått för fort fram i kärlekens namn. Ibland kräver kärleken långsamt framväxande, av olika skäl. Rädslor kan tala, fast kärlek finns.
2017-01-31

  Anya VIP
Precis som nedan gillar jag hur du visar på skillnaden mellan diktera och dikta. Bra!

En ödmjuk text om förändring...känner igen mig. Jaa vi får alla backa livet ibland och göra en omstart.
2017-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Ödmjuk text om att lämna det gamla och att se fram mot det nya!
2017-01-31

  i af apa
ja, tänk vilken skillnad
mellan diktera o dikta
ändå verkar de vara
lite av kusiner...

ömt diktat.


2017-01-31

    ej medlem längre
Mycket fin bön om tillgift och nya möjligheter!
2017-01-31

  aol
Ömt som en vacker bön så kärleksfull svävar den mot hjärtat,
2017-01-30

  Marianne Räf
Mkt vackert å fint skrivet! Kram.
2017-01-30

  Salvation Pepper
Detta ringade jag in:

"aldrig mer diktera
jag ska bara dikta"

Snyggt!
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP