Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kortlek - kort lek"

Han hade korten i sin hand

blandade och gav

Lite som en meditation för själen

Damen från norr fick en knekt

Damen från söder fick en kung

Damen från öst fick en drottning

Damen från väst fick ett ess

Han hade korten i sin hand

han hade blandat och gett

allt var som en meditation för själen

men patiensen gick inte ut

© Christer Johansson 2017-01-27




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-27 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP