Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras är en personlig omskrivning på ett förmodat tidigare citat.


Dagens parafras 2017-01-28





Eftersom du begått många misstag i livet kan du ju trösta dig med att att de många olyckor du varit med om har givit dig erfarenhet och lärdomar just därför.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 382 gånger
Publicerad 2017-01-29 19:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Varje gång jag är med om en allvarlig olycka så har en del människor till främsta uppgift att göra mig lycklig, lyckad, istället för olycklig, olyckad...
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP