Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända in

Hon tolkade honom
efter sin bästa förmåga
med sina ömmaste händer
utifrån och in under hans hud
där hon fann det som legat gömt
för dem båda och hon fortsatte förbi
och fram till hans själs mjuka rundning
där hennes händer stannade i samförstånd




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-01 09:45



Bookmark and Share


  M:tin
Så fin!!!!!!!
2017-02-15

    ej medlem längre
Vilken underbart fin text!
2017-02-03

  Alexius Sjöberg
Finstämt och starkt på samma gång!
2017-02-03

    carinamnm
Den var fin den!
2017-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta