Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jonglören


mitt eget ansikte
har jag aldrig sett

en handfull jord
dansar över jord

krönt av en tomhet
uppfylld av allt

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-01 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson