Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårfågeln

En främmande fågel
slog rot i trädet
utanför fönstret
och varje morgon
spelade den
en annan melodi
med anor från tiden
som ska komma
när vårvintern gryr




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-02 10:10



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fint och hoppfyllt!
2017-02-03

    ej medlem längre
Dikten ger oanade djup och berör.
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta