Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Champagne

Han hade med sig
äkta champagne
i form av en ros
som i sin hägring
lugnt lutade sig
tillbaka mot bladen
medan hon otåligt
fyllde vatten i vasen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-02 10:11



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fint skrivet!
2017-02-02

  Mats Edin VIP
Sköna strofer
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta