Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ack dessa [dag-/mar-]drömmar...


Nattmaran



Han är ogräsligheten personifierad; träskläpparna under den köttiga potatisnäsan rör sig hela tiden… skvalpar ur sig haranger om skärseld och kuksugarhierarki under det att han smeker sin livlösa brandslang... den som försöker göra sig hörd och synlig under den voluminösa buken.


Jag tittar, slickar, nickar och ber om mer. Mittbenan är vass som ett jävla rakblad och den skär vertikala snitt i min mage när hans huvud guppar upp och ner medan svåltrynet bearbetar min kluvna genitala tunga. Han ruskar om mig, trycker sin vestibulitfitta – gömd bakom hans nyblekta anus – mot min käft för att hindra mig från att brista ut i sång! i skratt! i gråt!


Han smakar som armhålan på en surmulen sekreterare, sötsliskig som en negligerad majblomma, som stinkande morgonandedräkt och som nattlig oro…




Övriga genrer av Judas Ekholm VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-03 17:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ha,ha Sjukdomspoeten!
Du har en point.Så länge
Man inte är Mexican!
Då spelar det ingen roll
Vare sig man är fet eller
Mager som en sticka!
Känns argumenten igen?
Det finns ju vissa som har
ariskt blod i ådrorna!
Och begriper hur det gick
Till när en viss person
Fick makten i Tyskland.

2017-02-04

    ej medlem längre
Tror jag ligger i lä där trots mina cirka 30 kg över,men det är klart,riktiga Kristider,gristider" kan ju inträffa då kan man ju leva på hullet i flera år minst sen blir alla lyckliga ,för är man inte smal som ett streck så är man utanför det gällande systemet.TRor jag söker asyl i USA snart;)
2017-02-03

    Sefarge VIP
Brr.r i all sin fulsnygga
Mänskliga gräslighet.
Snacka om att bli
För mycket!!

2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP