Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Åren går fort nuförtiden
vill sakta ner tiden
men det går inte
- jag är rädd

Ingen ängslan för Döden
för egen del
men att mista dig
- gör mig rädd




Fri vers av AjBi
Läst 329 gånger
Publicerad 2017-02-06 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi