Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden på papperet

Få ner orden
på en bit papper
är svårare
än du tror

De hoppar omkring
trasslar in sig
gömmer nån bokstav
leker tittut

De vill inte alls
ställa sig på rad
de klättrar upp
eller halkar ner

Få ner orden
på en bit papper
är ett poetgöra
utan slut




Fri vers av AjBi
Läst 272 gånger
Publicerad 2017-02-06 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi