Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdet av ditt liv

Skriver i natten
flera rader
tangenterna smattrar
i tystnaden

Jag vill säga något
till dig därute
att ta tillvara
det enkla i livet

Ta ett djupt andetag
i den friska luften
lyssna på tystnaden
upplev känslan av frihet

Sluta jaga
det du inte äger
uppskatta istället
det du redan har

Iaktta och lyssna
upplev och dröm
njut och älska
under alla dina dar

Skriver i natten
förmedlar någonting
självaste värdet
av ditt liv




Fri vers av AjBi
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-06 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi