Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kom till slut

Det där famlandet
som aldrig ville ta slut
glömmer aldrig känslan
av ensamhet och vanmakt

Den där ilskan
som aldrig kom ut
glömmer aldrig känslan
av kvävande och krävande

Den där dagen
som kom till slut
glömmer aldrig känslan
av Kärlek och tillit

- tack för att du finns, älskade Du




Fri vers av AjBi
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-06 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi