Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets bank

den där längtan , efter det onåbara , som ständigt gäckar

var finns du nu , när fanns du då , vad kunde fortgå

tidens tand , rinner rann , minnets bank består

 - och åren de går.............




Fri vers av AjBi
Läst 356 gånger
Publicerad 2017-02-06 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi