Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäckskal av ditt forna jag

Hjärtats skri,
Till din död du föll.
Bränd till aska,
Krematoriets ugn,
Ännu ej död,
Mitt öga såg kroppens vrål.

Bar smärtan kring min hals.
Vackra snäckskal,
Av ditt forna jag.

Brann för dig,
Eldar av den dåtida själ.
Kvar, delar av snäckor,
Tynger min hals.
Hjärtats skri,
Skavande ärr.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-06 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight