Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte ta in

Nej... det går inte
kan inte ta in
att du är död
sen två veckor

Inga fler samtal
inte höra din lugna röst
inga fler fikastunder
inte se dina varma ögon

Nej... det går inte
kan inte ta in
att du är död
igår idag imorgon

Jo... det går att minnas
vilken fin människa du var
under din tid på Jorden
vi är många som minns dig

- igår idag imorgon

 




Fri vers av AjBi
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-06 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi