Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårklyverier

den bortglömda morgondagen
klöv ett hårstrå
klättrade upp på toppen
av Mount Everest
och målade himmelen blå

nu planerar den också
att bygga en tunnel
under sig själv
för att kunna rasera
det förflutna

och dess hårklyverier




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-06 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson