Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barkbåten!

Vänskap är som en noga karvad barkbåt
Högtidligt sjösatt med pompa och ståt
Men det är så att ibland ändrar sig livet
Ständigt i rörelse, inget evigt, inget är givet
Det jag trodde var fast har börjat att falla
Sånt är livet det händer oss alla
Jag ser ett avstånd mellan oss bildas
Glömskan träder in saknaden mildras
Envist håller jag kvar minnet av min vän
Fyller inte tomrummet, inte nu, inte sen
Än finns det chans att vinden vänder
Att barkbåten till stranden återvänder




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-07 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP