Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skägget döljer en fågel

skägget döljer en fågel
tavlan målades i det förflutna

konstnären sitter på torget
med en rakhyvel i sin hand

motivet växlar med vädret
men kvinnan ska vara naken

när han springer över torget
med penseln i sin hand




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-08 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson