Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kommer när ryssarna ökar på sin krigsberedskap.


Tankar i orostider

Var tog freden vägen
vad hände egentligen
vem kunde tro detta

Hur blev det såhär
när ska människor vakna
vilken väg ska vi ta

Vilka kommer att förstå
varför gjorde vi inget
vilket liv väntar oss

... tankarna är lika
... vare sig vi är flyktingar
... eller rädda att kriget kommer




Fri vers av AjBi
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-08 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi