Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnet inuti mig

Något växer inuti i mig.
Ibland sparkar det till så luften går ur mig.
Varje dag växer det lite till.
Jag undrar vart allt gick fel...
Ibland är det nästan så jag hör dess skrik.
Jag vet att det vill ut, jag vet att det vill se ljuset.
Jag vet att det vill kunna andas luften på utsidan.
Jag vet att det vill vara fritt att kunna gå sin egen väg.
Det växer inuti i mig, i snart 17 år har det funnits där.
Och för var dag som går, växer det lite till.
Den psykiska misshandeln inuti mig upphör aldrig.
Inte förens barnet inom mig har kommit ut,
inte förens jag kan gå vidare och börja leva.
Jag är min egen fånge.




Fri vers av Flikka
Läst 818 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-19 11:28



Bookmark and Share


    fia75
tårar nästan trillar nedför mina kinder. guud vad... kommer inte på vad jag ska säga mer än att jag känner igen mig i dina ord. starkt, oh, så starkt.

sofia
2007-02-09

    Confused
du får fram mycket blandade känslor med dikten, wonderful :)
2006-08-06

  lifeforce1
det finns alltid hopp om det finns längtan/:)
2006-07-05

  candyfloss
Känner igen mig riktigt mycket i texten.
Att vara instängd i sig själv och inte veta hur man kan göra något åt det.
Du får fram känslan väldigt bra!

Femma såklart :)
2006-06-02

    Porslinsdockan
Såg att jag snubblade på orden lite där men jag hoppas du förstod ändå!
2006-05-19

    Porslinsdockan
känner faktiskt igen mig lite! Man ska alltid ta hand om barnet inom sig av kärlek till sig själv och på rätt sätt och av såna här anledningar inte!
2006-05-19

  Allica
Mycket bra och jag gillar metaforen starkt!
Du är riktigt duktig du.
Det blir bokmärke på studs!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Flikka
Flikka