Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna lördag

Idag hälsade jag på en annan gammal väninna
Hon är 90 år, men så levande och pigg

Hon bjöd på kaffe och finska pinnar

Vi hade en go gemenskap

En annan kvinna kom in i köket
gav henne ett tomt broderi
som hon kunde brodera
Kvinnan pratade
Jag satt tyst

Till slut fann jag det för gott
att gå min väg
Så jag gick ut
och gick ända hem
i vinterns famn
Ja, vintern omslöt mig med sin trygghet

Jag är helt trygg i kylan...




Prosa av bohemen VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-11 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP