Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ax















Spillran är spiken i året,
du är buren bortför

Kistan bär ett lock,
in är åkrar och jord

Ut genom ax och sol
är allt annorlunda

Märker du inget utav




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ubuntu
Läst 439 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-12 00:18



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Livets slut får
du här fram med
poetisk värme
2017-03-11

    jaybird
"Spillran är spiken i året"
och
"in är åkrar och jord "
Spännande komposition. Växelbruk i raderna ger god skörd. Där är jord och spikar som skapar en tid från då. Livets cykel fint fångad.
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu