Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På fredag är det dags för begravning av en kär vän och kusin.


Döden gör sina egna val

Livet blir alltid
smärtsamt påtagligt
mitt i sorgen

En känsla
av innehållslös
fattig tomhet

Smärtan griper tag
om vårt hjärta
rör upp själen

Vad finns
att förstå

Döden gör
sina egna val

 




Fri vers av AjBi
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-12 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi