Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Luften
Fylld av skratt och glädje

Men ändå
Står ensam i hörnet

Väntan
Det allra jobbigaste

Håll om mig hårt
Tills dess att morgonen gryr




Fri vers av Pierre Ström
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström