Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnekrans

Taggar
Lurar nedanför himlen
Leran
Kryper nära
Fram ur askan från din kärlek

Långt där borta
Ett ljus
Från en fackla
Dansar sig genom skogen
Sommarens sista suck




Fri vers av Pierre Ström
Läst 111 gånger
Publicerad 2017-02-13 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström