Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken vandrar genom hallen

Mata mig med din hunger
Släpp loss din inre best

Dränkt mig med dina kyssar
Kraften är sprungen ur vår värme

Lys upp väggarna runt om oss
Med lågor skjutna ur ditt hjärta

Kram mig fram till gryningstid
När kärleken vandrar genom hallen




Fri vers av Pierre Ström
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström