Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk så många bär det finns


Jag kan bära dig på mina händer
om du ger mig en chans, för att visa vad vi betyder
för varandra och jag ska ingenstans.
Jag ska finnas vid din sida så tag en dag i sänder

Kärlek som gör allt, får oss att bära även svåra stunder
Ingen går genom livet med bara solskensdagar
men ibland så sker det under
Det finns en dal som är full av grönska
Det finns en skog som är full av bär

Det finns en natur som är livets källa
en trofasthet och en glädjens tid
Ett budskap som man bär av fred och
där alla hjälps åt och tillsammans går
Ingen är utanför och ingen går ut i strid





Fri vers av Maj Larsson
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-16 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så lugnt och harmoniskt budskap
härligt
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj Larsson