Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 16.02.17

Nu kampen över
vinter kylan är borta
skrattar jag lycklig.
Lurad av stundens lycka
för fåglarna teg stilla.

© Bosse 16 februari 2016.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-16 12:26



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, än dröjer solen och våren!
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten