Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Måhända en [1] haiku. Tiden går. PM (just) nu.

Hm… fem-sju-fem… ingen oäven form.

_____________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Molnen är blå och 

fluffigt formgivna – tiden

går. Ännu vinter.

_____________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

{

Ba+ FUNGÉRAR.

}

______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Summering (10000/ /25) pågår.

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 200 gånger
Publicerad 2017-02-16 20:55



Bookmark and Share


  farbror zwed


----------------------
    {
    20:55 nu. Tydlig-
    en.
    }
----------------------
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed