Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indianerna dansar nakna

Nedanför murarna
dansar indianerna nakna
inför vad som komma skall

Du vet inte riktigt hur
du ska tolka denna dröm
men inser att något stort är på gång

Vågar du gå ut idag
och möte världen som finns
där utanför ditt skalskydd

Dörren känns tung
men du vet att luften är klar
och krispig när du väl finner modet

Andas och låt detta bli
den bästa dagen av de bästa
dagar som du själv kan styra över




Fri vers av Pierre Ström
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-17 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström