Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kasse dynamit

En kasse dynamit borde kunna
sätta fart på den här dagen, tänkte han
samtidigt som det ringde på dörren.

Han vägrade att öppna.

Solen bröt in genom trasiga persienner
och lämnade långa strimmor över
vardagsrumsgolvets slitna parkettgolv.

Signalerna upphörde.

Han vände sig om i soffan och slängde
ytterligare en blick på kassen som
stod en bit bort i hallen.

Det får bli en annan dag, beslutade han.




Fri vers av Pierre Ström
Läst 151 gånger
Publicerad 2017-02-17 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström