Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad

Ett litet skratt bet sig fast
i ena mungipan och vägrade
att lämna sin plats.

Hon bar det hela dagen
och insåg att det faktiskt
smittade av sig.

Det var en insikt som gjorde
henne varm inombords och
hon bestämde sig där och då.

Alltid ska det finns en värme
och glädje i min utstrålning.

Ett leende på läpparna som
får någon annan att känna sig
bättre till mods.

Kanske till och med glad.




Fri vers av Pierre Ström
Läst 156 gånger
Publicerad 2017-02-17 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström