Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annat än kyla

Solen lägger
sin varma hand
över ryggen
men du kan ändå
inte känna annat
än kyla inombords




Fri vers av Pierre Ström
Läst 149 gånger
Publicerad 2017-02-17 11:38



Bookmark and Share


  Nils-Robert
När känslor och handling är ur fas
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström