Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solen

I det redan blekta ljuset
blir hon kvar
med ansiktet mot solen
lutad bakåt
mot det som bär henne
utan tvekan
med en uråldrig visdom




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-17 12:31



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Högst intressant vändning här på slutet - Du lämnar pinnen åt läsaren här att bedöma vilket bärande element hon lutar sig mot :)

GILLAR!!!!
2017-02-26

  Ulf D VIP
En öppen avslutning, lämnar läsaren i frågan, mm vad kan det vara?
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta