Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutdikt i "Tecken mellan oss".


Ljuvlighetens Rike


Tror att många ser mig,
här, i min dunkla vrå.

Jag är kanske galen, - men
den Verklighet som visas
för mig är, bara, icke sann !

Lyssnar jag, noga, på vad
journalisterna säger, märks
tydligt lögnsprängda fejk !!

Är problematiskt, det att
människorna ej är goda.
Ände med förskräckelse
hänger tungt över det - - -
inflammerade Fundamentet!

Rannsaka dig, själv, - å snart
närmas dig Drevet, som vill
kasta sig över å frossa i
Ondskans stinkande köttbitar!!

Jag har mina egna Teorier;
Vill veta om de stämmer å,
isf, utveckla dem, ytterligare...

Vill inte sumpa kunskapsnycklarna!

Förlamad, ibland, utav
Ovisshetens Rädsla!

Men, så kommer Tron över mig -
- på Ljuvlighetens Rike !

Å, jag somnar -trött- på min arm! - - -






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-17 20:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skrivit
2017-02-20

  överlevaren VIP
Med stark tro kämpar du på och gör det bra!
2017-02-18

  Solstrale VIP
<3<3<3- bra!
2017-02-17

  Salvation Pepper
De tre sista raderna bär kraft.
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf