Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slangbellan slungar sitt träd

slangbellan slungar sitt träd
som ett mål utan sikte

den nakna känslan träffar
jorden för vattnet
att sjunka ner i

och befrukta
rötterna




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 180 gånger
Publicerad 2017-02-17 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson