Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

on a wing and a prayer

 




come!


pray for and
put your hand on 
my fall



then again:


feel me, touch me
when I
resurrect

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-18 00:00



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Poetiskt, med en religiös touch. Mycket fint.
2017-02-20

  Eva Langrath VIP
Starkt berörande ord
2017-02-19

    © Birgitta Wäppling VIP
Berörande dikt.
2017-02-18

  Per Rydberg
Outrageously sensitive! Love it!
2017-02-18

  alicja lappalainen VIP
..beautiful
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP