Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Toksnygg !!


Johnny i Las Palmas


Min syster Mona å
farmor Sonja å jag
var i Las Palmas på
Sportlovet, vintern 1969.

I en vecka - eller mer, -
farmor bjöd, så snäll,
lät oss gå ut å dansa
på kvällarna .....

På nått diskotek mötte
jag en ursnygg, ung spanjor, -
- Johnny med eld i de
mörka, djupa ögonen.

Vi dansa´ som besatta
till låten "FIRE!" med
Arthur Brown.. Vi
vart helt sexiga, alltså !

Tog taxi uppåt berg på ön.
Grand Canarie-natten var
fullständigt exotisk med
himlen full av stora stjärnor.

Kom till ett litet hus,
uppå Vischan. Men, det
bidde inge´ göka! Johnny
blev rasande, slet sitt hår å

kalla mig för:- BAMBINA!!!
Mona var nojig: -De får
inte företa sig nått, här!!
Taxi tillbaks till sta´n...

Tid hade gått. Utanför
Palace Hotel stod farmor
med korslagda armar! Vi
fick ej gå ut mera, där !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 521 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-18 17:39



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Hah-Hah-Va bra. Tur för dig att du hade en bestämd farmor :)
2017-02-23

  Salvation Pepper
här ...
2017-02-23

  Salvation Pepper
Verkligt bra berättad historia!
Unika, sådana hör minnen.
2017-02-23

  Lars Hedlin
Snabba kast och starka känslor
2017-02-20

  ULJO
Han var bättre än Johnny Rotten. Han har jag träffat en gång. Närmare bestämt 1978. En otrevlig rackare
2017-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftiga ungdomsminnen att glädjas åt, trots utegångsförbud.
2017-02-19

  Anya VIP
Det slår mig nu att jag nog missuppfattat det hela....Johnny blev nog ilsk eftersom HAN ville göka. :o)
2017-02-19

  Anya VIP
Vilken gentleman denne Johnny....inte många män som skulle neka till lite sex...tänker jag fördomsfullt. Fint berättat. Förstår om farmor blev orolig.
2017-02-19

  överlevaren VIP
Snabba kast, ett minne fullt av äventyr!
2017-02-19

  H.C.B
bosse!
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf