Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knoppen

Liten knopp sluter tätt
om det vackra
och spröda

En dag händer det
knoppen slår ut
i all sin prakt

Precis som du
mitt älskade barn
på livets stig




Fri vers av AjBi
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi