Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv lilla du

Skriv lilla du bara skriv
låt tangenterna smattra
orden flöda rikt
utan korrigeringar

Skriv lilla du bara skriv
säger mitt inre barn
med mjuk röst
och med behag

Skriv lilla du bara skriv
låt det komma fram
som ska läsas
av alla andra




Fri vers av AjBi
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi