Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som aldrig rostar

 Det finns en kärlek
som aldrig rostar
den lever varje dag
och växer

Det finns en kärlek
som aldrig rostar
oavsett vad
som händer

Det finns en kärlek
som aldrig rostar
den till mina barn
i alla våra dar




Fri vers av AjBi
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-19 23:08



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Den kärleken är störst.
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi